top of page

Hamur Etiketler

Kullanımı Kolay 1. Hamur Etiketler


Kuşe etiketlerden farklı olarak parlak bir görünüme sahip olmayan 1. hamur etiketler standart haldeki fotokopi kağıtlarıyla aynı özelliğe sahip olan etiketlerden olmaktadır. Mat bir görünüme sahip olan ve bu özelliğini kağıdın kendi yapısından alan etiketler üzerine eklenen boyaları çabuk emme özelliği sayesinde son görünümlerine gelirler. Lazer ve püskürtme cihazlarda rahatlıkla çıktısı alınabilecek olan 1. hamur etiketler daha çok bu tür cihazlardan elde edilecek çıktılarda kullanılmak üzere dijital ve ofset matbaa alanında tercih edilmektedir.





Standart A4 kağıtlarından farklı olarak arka bölümü yapışkanlı olan bu etiketler istenilen yerlere kolaylıkla yapıştırılabiliyor. Pek çok matbaa hizmetinde olduğu gibi 1. hamur etiketlerde de kurumlar tarafından istenilen nitelikleri sağlayabilecek olan ürünleri ortaya çıkarmak mümkün olabilmektedir.



Kullanımında olduğu gibi aynı zamanda üretim aşamasında da büyük bir kolaylığa sahip olan bu 1. hamur etiketlerinde talep edilen her türlü renk için üretimleri yapabiliyoruz. Bununla birlikte ekstra özellikler talep edildiğinde de mümkün olduğu takdirde başarıyla ürünleri son haline getirebiliyoruz.


11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page