top of page

Nonwoven Etiketler

Nonwoven ürünü tarif etmek üzere grmaj, dilim eni, rulo çapı, paketteki rulo sayısı, masura çapı, emboss var mı\yok mu gibi özellikler vb gibi başka özellikler dinamik olarak tanımlanabilir. Sipariş girişi ve daha sonra stokları sorgulama için bu özellik bilgilerinden faydalanılır.




Üretim Emri

Nonwoven kumaş üretimi yapan işletmeler için özel olarak tasarlanmış üretim emri giriş ekranı bulunmaktadır. Üretim emri ekranında üretimi gerçekleştirilecek siparişin kalite kontrol öndeger bilgileri ve etiket basımında kullanılan özellik bilgileri tanımlanır. Yapılacak üretimin numune üretimi mi yoksa gerçek üretim mi olduğu belirtilebilir. Böylece numune üretimleri kayıt altına alınmış olur.


Etiket Basımı

Airlaid ve Spunlace üretimi için farklı ekranlar bulunmaktadır. Farklı üretim teknikleri olduğundan dolayı etiket basımı da farklılık göstermektedir. Airlaid için üretim emrinden oluşturulan rulolara dilimlenip etiket basılırken spunlace tarafında ise master rulo ve şaftlar oluşturularak etiket basma işlemi gerçekleştirilir.


Mamul Depo Yönetimi

Sevkiyata hazır hale gelmiş ürünler servis üzerinde okutularak stoğa alma işlemi gerçelşetirilir. Aynı zamanda istedildigi takdirde etiket basıldıgı anda otomatik olarak stoğa alma işlemide gerçekleştirilebilir.


Kalite Kontrol Süreçleri

Laboratuvar ve kalitekontrol olmak üzere iki aşamalı kalite kontrol bulunmaktadır. Laboratuvar ve kalite kontrolden onaylanmamış ürünlerin sevkıyatı yapılamaz. Kalite kontrol aşamasında ölçüm değereleri ve bu değerelere istinaden analiz sertifikası çıkartılır

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page