top of page

Silvermat (PP Silver / Milmar) Etiket


Silvermat etiket, hem sıcağa hem de soğuğa dayanan, özel yapışkanlı plastik bazlı bir etiket çeşididir. İki yüzeyi de yani hem yapışkanlı zemin kısmı hem de üst (baskı alnınan) yüzeyi mat gri veya parlak gri renktedir. Uzun ömürlü olması, baskısının ve yapışkanlığının uzun süre kalıcı olması nedeniyle silvermat etiket (Slwmat etiket) piyasada demirbaş etiketi olarak da bilinmektedir. Firmaların demirbaş ürünlerini etiketleme de ve bu demirbaşların stok kontrollerinin kolaylıkla yapılmasını sağlamak amacıyla kullanılmaktadır.


Silvermat etiketler en kaliteli etiket çeşitidir, bu yüzden de fiyat olarak kuşe etiketin neredeyse 5 katı fiyatıdındadır. Ayrıca resin ribbon ile baskı alındığı için baskı maliyeti de kağıt bazlı etiketlere göre 4 kat daha yüksektir. Parlak gri ve mat gri olarak piyasada bulunan slwmat etiketler gramaj olarak da diğer etiketlerden yüksektir.





Kullanım Alanları:


Silvermat etiket, en genel olarak demirbaş etiketleme işlemlerinde kullanılmaktadır. Ayrıca birçok elektronik ürün üzerinde veya içinde bilgilendirme ve yönlendirmelerin yazıldığı yapışkanı kuvvetli bir etiket çeşitidir. Ağırlıklı olarak sağlık ve kamu kuruluşları gibi demirbaş kontrolünün yoğunlukla yapılması gereken kurumlarda ve elektronik ürünlerin üretim ve satışının yapıldığı yerlerde kullanılmaktadır.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page